• Un elicopter american a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle din Capitală.
  • Ambasada SUA a reacționat după aterizarea forțată a elicopterului militar.
  • „Lucrăm alături de partenerii noștri români pentru a rezolva situația”, se arată în comunicat.

Ambasada Statelor Unite ale Americii a avut o primă reacție după ce elicopterul militar a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle din Capitală. Reprezentanții Ambasadei au transmis că urmăresc îndeaproape evoluția acestui caz.

„Ambasada SUA este conștientă de incident și urmărim îndeaproape evoluțiile. Înțelegem că nu au existat răniți. Lucrăm alături de partenerii noștri români pentru a rezolva situația și vom furniza informații actualizate pe măsură ce vor deveni disponibile”, au transmis cei de la Ambasada SUA.

CITEȘTE ȘI Incident aviatic în Capitală: Momentul în care un elicopter militar a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle. VIDEO

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Un elicopter care participa la un exercițiu militar a aterizat de urgență joi în Piața Charles de Gaulle din Capitală. Mai mulți stâlpi din zonă au fost afectați.

Elicopterul care aparținea armaatei americane zbura la circa 300 de metri altitudine, era un zbor de antrenament într-un grup de șase elicoptere, care se antrenau pentru ceremonia care va avea loc în 21 iulie, în Piața Arcului de Triumf, cu ocazia încheierii misiunii armatei române în teatrele de operații din Afganistan.