Reacția lui Trump la anunțul lui DeSantis stârnește confuzie pe internet: „«Rob», butonul meu roșu este mai mare, mai bun, mai puternic”

FOTO - Hepta
  • „Dacă oamenii vor idiocrație și divertisment, Trump ar putea fi cea mai bună opțiune”.
  • Fostul președinte Donald Trump îl atacă pe guvernatorul republican al Floridei, Ron DeSantis.
  • Comentariul a fost făcut după ce DeSantis și-a anunțat oficial campania prezidențială.

„Dacă oamenii vor idiocrație și divertisment, Trump ar putea fi cea mai bună opțiune”, a spus un comentator. Fostul președinte Donald Trump a accesat miercuri site-ul Truth Social pentru a-l ataca pe guvernatorul republican al Floridei, Ron DeSantis, într-o postare bizară care a stârnit imediat confuzie, scrie FoxNews.

„«Rob», butonul meu roșu este mai mare, mai bun, mai puternic și funcționează, al tău nu!, conform conversației mele cu Kim Jung Un, din Coreea de Nord, care în curând va deveni prietenul meu!”, a spus Trump în postare.

Comentariul a fost făcut după ce DeSantis și-a anunțat oficial campania prezidențială pe platforma „Spaces” de pe Twitter. Cu toate acestea, anunțul a fost marcat de o serie de dificultăți tehnice care au făcut ca evenimentul să fie întârziat cu cel puțin 30 de minute.

„DeSantis a vorbit despre chestiuni politice detaliate și substanțiale în ultima oră”, a adăugat scriitorul conservator A.G. Hamilton. „Asta este ceea ce primești de la Trump. Dacă oamenii vor idiocrație și divertisment, Trump ar putea fi cea mai bună opțiune. Dacă vrei substanță pe dreapta, DeSantis este”.

DeSantis este candidatul ideal

„Nimeni nu crede că acest lucru este sănătos, doar că le este frică să recunoască acest lucru”, a declarat David Reaboi, comentator politic și membru al Institutului Claremont.

Lansarea oficială a campaniei lui DeSantis a venit după luni de speculații privind ambițiile sale prezidențiale. Anunțul îl transformă imediat într-un candidat de top pentru a câștiga nominalizarea republicană anul viitor.

Miercuri, DeSantis s-a folosit de anunțul său, printre altele, pentru a riposta la sfatul de călătorie al NAACP care vizează statul său. Organizația de stânga a anunțat săptămâna aceasta că va emite o recomandare oficială de călătorie prin care îi avertizează pe americanii de culoare să nu viziteze Florida.

Citește și: