• Unii oameni au strigat hip hip hooray și God save the King în timp ce Charles trecea pe lângă ei.
  • Oamenii au stat la coadă ore în șir pentru a vedea sicriul reginei Elisabeta a II-a.
  • Nepoții reginei – inclusiv prinții William și Harry – sunt așteptați să vegheze lângă sicriul ei în cursul zilei de sâmbătă.

Regele Charles al III-lea și prințul William, prințul de Wales, au salutat sâmbătă, în cadrul unei plimbări surpriză la Londra, membrii publicului care stăteau la coadă pentru a asista la înmormântarea reginei.

Membrii familiei regale au fost văzuți dând mâna cu binevoitorii în apropierea podului Lambeth. Prințul William a părut să fie bine dispus, vorbind cu mulțimea și întrebând mai multe persoane cât timp au așteptat.

Unii oameni au strigat hip hip hooray și God save the King în timp ce Charles trecea pe lângă ei.
O femeie i-a arătat lui Charles o jucărie cu un ursuleț Paddington; ursul fictiv a devenit asociat cu regina de când aceasta a apărut într-o scenetă alături de personaj în timpul sărbătoririi Jubileului de Platină.
Oamenii au stat la coadă ore în șir pentru a vedea sicriul reginei Elisabeta a II-a.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Coada se apropia de capacitatea totală sâmbătă, a declarat guvernul. Sâmbătă la prânz, sistemul de urmărire a cozilor de așteptare al guvernului a indicat că timpul de așteptare actual era de 14 ore.Anterior, sâmbătă, Charles al III-lea a vizitat sediul poliției metropolitane din cartierul Lambeth din Londra pentru a mulțumi polițiștilor și oficialilor serviciilor de urgență implicați în planificarea și implementarea evenimentelor de la moartea regretatei regine.

Înmormântarea de luni a reginei va fi cel mai mare eveniment polițienesc pe care poliția metropolitană londoneză l-a întreprins vreodată, a declarat vineri, în timpul unei conferințe de presă, comisarul adjunct Stuart Cundy.

Nepoții reginei – inclusiv prinții William și Harry – sunt așteptați să vegheze lângă sicriul ei în cursul zilei de sâmbătă. Duminică, regele Charles va organiza o recepție la Palatul Buckingham pentru șefii de stat și oaspeții oficiali de peste hotare înainte de funeraliile de stat pentru regretata regină.

Ducele și ducesa de Sussex, prințul Harry și Meghan, au primit din greșeală o invitație la această recepție, a declarat pentru CNN o sursă care are cunoștință despre cele întâmplate.

Fiind o ocazie oficială de stat, Palatul a spus că regele va fi însoțit doar de membri activi ai familiei regale. Sursa a declarat pentru CNN că și-au imaginat că a avut loc o eroare administrativă. Cuplul nu a fost dezinvitat de la recepție, așa cum au relatat unele instituții media.