• Regele Charles al Marii Britanii va veni în România în data de 2 iunie.
  • În 2006, Regele Charles al III-lea și-a cumpărat o casă tradițională săsească în satul Viscri.
  • El ar urma să facă o vizită şi la reşedinţa sa de la Viscri.

Regele Charles al III-lea va vizita România la data de 2 iunie. Este prima vizită în România în calitate de Rege și una dintre primele sale călătorii în afara Marii Britanii după încoronare. Suveranul britanic este un promotor al României și se declară un admirator al Transilvaniei, unde deține proprietăți.

Regele Charles al III-lea va face merge atât la București, cât și prin țară. Delegația care îl va însoți pe Regele Charles al III-lea în România nu va fi una foarte mare. De asemenea, este foarte posibil ca el să nu fie însoțit de regina Camilla.

În 2006, Regele Charles al III-lea și-a cumpărat o casă tradițională săsească în satul Viscri, din județul Brașov. Casa deținută de Regele Charles al III-lea la Viscri, numită în continuare Casa Prințului de Wales din Viscri, s-a redeschis pentru vizitare începând cu data de 1 aprilie.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Suveranul britanic a fost încoronat pe 6 mai, la Westminster Abbey din Londra, în cadrul celor mai ample ceremonii văzute în ultimii 70 de ani în Marea Britanie.

În fața unei adunări care includea aproximativ 100 de lideri mondiali și o audiență televizată de mai multe milioane de persoane, Arhiepiscopul de Canterbury, liderul spiritual al Bisericii Anglicane, a așezat coroana Sfântului Edward, veche de 360 de ani, pe capul lui Charles.

Citește și: