• Regele Charles a decis să le ofere câte 600 de lire sterline propriilor angajaţi pentru a-i ajuta să facă faţă inflaţiei.
  • Banii sunt acordaţi într-o singură tranşă şi provin din venitul privat al regelui.
  • Potrivit statisticilor din 2020-2021, casa regală are 491 de angajaţi la toate palatele regale, iar factura salarială se ridică la valoarea de 23,7 milioane de lire sterline.

Banii sunt acordaţi într-o singură tranşă şi provin din venitul privat al regelui.

Cotidianul The Sun a relatat că bonusurile se vor ridica la zeci de mii de lire sterline şi vor proveni din venitul privat al regelui.

Angajaţii care câştigă mai puţin de 30.000 de lire sterline pe an vor primi o un bonus de 600 de lire sterline, iar personalul cu venituri mai mari va primi mai puţin. Bonusul este plătit din venitul privat al regelui, potrivit BBC.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Cei care au un salariu cuprins între 30.000 şi 40.000 de lire sterline vor primi 400 de lire sterline într-o singură plată, iar cei care sunt plătiţi între 40.000 şi 45.000 de lire sterline vor primi 350 de lire sterline.

„Regele dă bani din buzunarul propriu celor cu cele mai mici venituri care lucrează pentru el pentru a-i ajuta să facă faţă crizei costului vieţii.

Reflectă realitatea situaţiei economice cu care se confruntă ţara. Regele este foarte conştient de creşterea vertiginoasă a facturilor la energie cu care se confruntă oamenii şi este îngrijorat de bunăstarea economică a personalului loial al palatului şi face tot ce poate” , a spus o sursă pentru jurnaliştii britanici.

Potrivit statisticilor din 2020-2021, casa regală are 491 de angajaţi la toate palatele regale, iar factura salarială se ridică la valoarea de 23,7 milioane de lire sterline.