• Regele a fost fotografiat participând la biserica din Sandringham, dar nu s-a confirmat până acum că va participa la slujba de Paște de la Windsor.
  • Prințul William, Prințesa de Wales și copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis nu vor fi prezenți.
  • La fel ca în ziua de Crăciun, mai mulți membri ai Familiei Regale se adună împreună pentru a sărbători Paștele și sunt fotografiați intrând la slujbă.

Regele va participa la slujba de Paște de la Capela St. George de la Castelul Windsor în Duminica Paștelui, a anunțat Palatul Buckingham. Regina și alți membri ai Familiei Regale vor participa de asemenea, conform Sky News.

Prințul William, Prințesa de Wales și copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis nu vor fi prezenți.

În luna februarie, Regele a fost fotografiat participând la biserica din Sandringham, dar nu s-a confirmat până acum că va participa la slujba de Paște de la Windsor. va fi cea mai importantă apariție publică a Regelui și cel mai important angajament regal de la diagnosticarea sa cu cancer.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN

La fel ca în ziua de Crăciun, mai mulți membri ai Familiei Regale se adună împreună pentru a sărbători Paștele și sunt fotografiați intrând la slujbă.

Astăzi, Monarhul a luat parte la o audiență la palat cu lideri ai comunității religioase din întreaga Marea Britanie. Evenimentul a fost pentru a-i sărbători pe cei care iau parte la programul Windsor Leadership Trust, despre care organizatorii spun că încurajează și sprijină dialogul, armonia și înțelegerea într-o perioadă de tensiune internațională crescută.

Joia trecută, Regele a fost fotografiat într-o mașină în timp ce ieșea din Palatul Buckingham.

Citește și