• Regina Elisabeta a II-a a vizitat expoziția de cai după ce a avut mai multe probleme de sănătate.
  • Monarhul în vârstă de 96 de ani a fost văzut sosind la eveniment, unul dintre cele mai importante momente ale anului, purtând o bluză albă, un cardigan albastru și ochelari fumurii.
  • Palatul Buckingham a declarat că monarhul suferea de probleme episodice de mobilitate atunci când s-a retras de la deschiderea oficială a Parlamentului de marți.

Regina Marii Britanii a fost fotografiată zâmbind la Royal Windsor Horse Show, la câteva zile după ce a lipsit de la deschiderea oficială a Parlamentului, pentru prima dată în 59 de ani, scrie Sky News.

Regina a fost fotografiată zâmbind la Royal Windsor Horse Show, la câteva zile după ce a lipsit de la deschiderea oficială a Parlamentului din cauza unor probleme de mobilitate. Regina Elisabeta a II-a purta ochelari de soare şi o bluză de tip cardigan de culoare marină. Ea a stat de vorbă cu mai multe persoane de la fereastra Range Rover-ului său, când a sosit.

Părând binedispusă, Regina a intrat pe terenul unde are loc spectacol în timp ce spectatorii îşi ridicau telefoanele pentru a face fotografii. Calul reginei, Balmoral Leia, a fost desemnat campion suprem la evenimentul desfăşurat în incinta Castelului Windsor, monarhul părând încântat ulterior când a primit o cupă de aur.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Ea a stat în arenă alături de fiul ei, Prinţul Edward, şi de contesa de Burma, Penny Knatchbull. Excursia de la Windsor vine după ce marţi Regina a lipsit de la deschiderea Parlamentului, pentru prima dată în 59 de ani, iar prinţul Charles a ţinut discursul reginei.

O declaraţie a palatului a precizat că acest lucru a fost cauzat de „problemele sale episodice de mobilitate” şi că decizia a fost luată „în urma consultării cu medicii săi”. Ea a fost fotografiată pentru prima dată mergând cu un baston în octombrie, în aceeaşi lună în care a petrecut o noapte în spital pentru „investigaţii preliminare”, iar în următoarele câteva luni a primit ordin de la medic să facă doar sarcini uşoare.

Ultima dată când Regina, în vârstă de 96 de ani, a fost văzută în public a fost la slujba de comemorare a Ducelui de Edinburgh, în martie. Cu toate acestea, ea a fost fotografiată în timp ce acorda „audienţe virtuale”, iar luna trecută fotografii oficiale au arătat-o întâlnindu-se cu preşedintele Elveţiei la Castelul Windsor. Regina şi-a sărbătorit ziua de naştere la Sandringham în aprilie.