• Donald Trump a pus pe Twitter articole și mesaje care susțin ideea votului fraudat.
  • Aproape toți congresmenii republicani sunt alături de Trump în acestă lupă legală.
  • Lindsey Grahan: Sunt alături de președintele Trump, și el a fost alături de mine.
  • Viceguvernatorul Texasului dă un milion de dolari pentru informații despre fraudă.
  • Partidul Republican strânge fonduri pentru finanțarea proceselor începute.

Donald Trump a avut o seară plină pe Twitter, pe care l-a umplut cu aparente dovezi ale fraudei electorale.

A distribuit peste 10 mesaje și videoclipuri de la aliați care susțin că numărarea voturilor în statele cheie a fost viciată, dacă nu chiar mai mult.

Pe măsură ce timpul trece, se mărește și numărul de republicani care îl ajută pe Donald Trump în lupta pentru un vot corect. Cel mai recent înscris în acest grup este șeful diplomației, Mike Pompeo.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
CÂT NE COSTĂ SĂ NE APĂRĂM
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE

Mike Pompeo, secretarul de Stat al SUA:Va fi o tranziție ușoară către a doua administrație Trump. Sunt încrezător că vom număra, că trebuie să numărăm fiecare vot legal.”

Partidul Republican a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru finanțarea litigiilor. Vice-guvernatorul statului Texas, Dan Patrick, a anunțat că a pus deoparte un milion de dolari pentru orice aduce dovezi privind frauda la vot.

Lindsey Graam, șeful comisiei juridice din Senat, a scos din buzunar 500 de mii de dolari pentru plata avocaților care se vor ocupa de zecile de procese deja deschise

Lindsey Graham, senator republican: „Sunt aici să fiu alături de președintele Trump. El a fost alături de mine. Datorită lui avem o majoritate în Senat.”

RUDY GIULIANI, avocatul personal al lui Donald Trump: „Hai să nu fim ridicoli. Televiziunile nu decid niște alegeri. Judecătorul o va face.”

Aliații lui Trump au un mesaj simplu: „Nu este vorba despre noi, ci despre integritatea alegerilor. Iar președintele are dreptul să se adreseze instanței ca orice alt american.”

Partidul Republican luptă până la capăt

Ronna McDaniel,președintele Partidului Republican:Oamenii din această țară merită să aibă încredere în sistemul electoral și să creadă în integritatea alegerilor. De aceea, Partidul Republican va merge până la capăt.

Mitch McConnel, șeful republicanilor din Senat și unul dintre apropiații lui Trump, le cere democraților să se calmeze și să lase procedurile legale să meargă mai departe, așa cum scrie în Constituție.

Mitch McConnelliderul republicanilor din Senat: „Cred că ar trebui să terminăm cu datul din mâini și să ne prefacem că ar fi ceva extraordinar. O să trecem peste această perioadă iar câștigătorul o să depună jurământul pe 20 ianuarie 2021, cum s-a întâmplat la fiecare patru ani după 1793.”