Restricții de trafic pe mai multe străzi importante din București. Ce rute alegi ca să eviți aglomerația

Restricții de trafic pe mai multe străzi importante din București. Pompierii îți închid astăzi drumul pe Bulevardul Ferdinand din Capitală. Dar o fac cu un scop bun: se deschide oficial noul sediu al Detașamentului de pompieri „Obor”. Însă nu doar aici ai restricții în Capitală.

Conform IGSU, inaugurarea sediului Detaşamentului de Pompieri Obor situat în Sectorul 2 al Capitalei are loc în urma finalizării procesului de demolare şi reconstruire a clădirii unde echipajele operative, cu tehnica specifică de intervenţie, deservesc comunităţile din proximitate.

„În cadrul activităţii vor fi prezentate date şi informaţii despre clădirea Detaşamentului de Pompieri Obor, dar şi despre celelalte clădiri aparţinând unităţilor subordonate IGSU, incluse în Proiectul «Îmbunătăţirea managementului riscurilor de dezastre» destinat demolării/ reconstrucţiei si consolidării/modernizării acestor obiectivele”, menţionează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

De asemenea, duminică, 15 septembrie, în intervalul orar 19:30 – 20:30, se va organiza retragerea cu torțe, pe banda I de circulație, pe următorul traseu: intrarea în parcul de agrement ,,Alexandru Ioan Cuza” – Ansamblul arteziene – str. Baba Novac – str. Constantin Brâncuși – str. Lucrețiu Pătrășcanu – șos. Vergului – sediul Detașamentului de Pompieri „Morarilor”.

Brigada Rutieră va dispune „măsuri de fluidizare a traficului rutier și de prevenire a accidentelor de circulație și solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri”.

Exit mobile version