Ritualul bolnav al soldaților ruși, în care prizonierii de război cu o pungă pe cap sunt forțați să se târască prin bătăi

rusi

rusi

Ororile de a fi capturat de soldații ruși în timpul războiului, au fost dezvăluite de un britanic care a suferit direct acest chin. Aiden Aslin se aștepta să fie executat sau încarcerat de armata lui Vladimir Putin timp de zeci de ani după ce s-a predat în aprilie, la Mariupol, în Ucraina.

Originar din Nottinghamshire, s-a întors însă, acum acasă la familia sa, după ce a servit în armata ucraineană din 2018. El și-a făcut o misiune din conștientizarea atrocităților comise de forțele rusești asupra prizonierilor de război, încălcând astfel Convenția de la Geneva.

Miercuri dimineață, Aiden, din Newark, a spus pe Twitter: Dacă oamenii vor să știe cât de rău a fost, imaginați-vă cum este să auziți cum este bătut până la moarte cineva care abia a sosit, după ce a trecut prin bătăile pe care fiecare prizonier de război le primește cu o pungă pe cap din zona de instruire până în celulă.”

Făcând lumină în ceea ce privește iadul pe care l-a trăit alături de colegul său britanic eliberat Shaun Pinner, Aiden a împărtășit un memorandum preluat din filmul Buster Scruggs din 2018. În fotografie, actorul James Franco poate fi văzut uitându-se în stânga și zâmbind pe docuri cu un ștreang în jurul gâtului.

Aiden a dat o descriere imaginii: Când noul oștean sosește în închisoarea voastră, speriat că va fi condamnat la moarte într-un tribunal justițiar.”

Postând sub pseudonimul Cossackgundi, Aiden a împărtășit cu cei care îl urmăresc o comparație șocantă între o fotografie înainte și una după capturare, la doar 48 de ore distanță.

Foto: Twitter

Prima fotografie este o captură de la o oră înainte de a mă preda forțelor rusești pe 12 aprilie, a doua fotografie este de la 48 de ore mai târziu. Vă las să vă faceți propria părere”, a scris el, împărtășind cele două fotografii.

În prima, el este văzut îngrijorat, dar cu o stare de sănătate bună, într-un Mariupol distrus. În cea de-a doua, însă, este văzut cu un aspect asediat și plin de vânătăi în timp ce poartă cătușe. Aslin, care are o logodnică ucraineană și dublă cetățenie după ce s-a mutat în țară în 2018, a fost în mod evident pus să pozeze de către trupele rusești, deoarece este văzut sprijinindu-și brațele în timp ce ochii îi cad în jos.

Exit mobile version