• Președintele Klaus Iohannis face sport regulat.
  • Klaus Iohannis, într-o formă de invidiat la 61 de ani.
  • Tenisul și schiul sunt preferatele președintelui Iohannis.
  • Masivul Șureanu și Munții Parâng, destinațiile preferate ale președintelui.
  • Iohannis are 1.92 metri și aproximativ 90 de kilograme.

Dincolo de glume, momentul vaccinării președintelui e poate cea mai bună promovare făcută sportului și mișcării printre români în ultimii ani.
Să nu uităm că a plecat la drum cu sloganul România lucrului bine făcut.

Am încercat să aflăm secretele președintelui și ce trebuie să facă românii ca să arate ca el. Între 3 și 6 luni îți poate lua să ajungi la forma lui, spun antrenorii. Multiplu campion mondial, Marian Drăgulescu și-ar dori să arate și el așa la 60 de ani.

„Sincer, aș dori să arăt cel puțin la fel ca dânsul la vârsta dânsului. Cred că este foarte atent la ce mănâncă, alimentație și așa mai departe. Nu știu la ce sport s-ar pricepe domnul Iohannis. În afară de Putin, de care știe toată lumea că a făcut câteva sporturi, în rest nu știu ce să zic. Nu știu, poate domnul Iohannis la șah?” a spus Marian Drăgulescu, gimnast.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

„Președintele este într-o formă foarte bună din punct de vedere fizic, ne-a arătat de-a lungul timpului că este o persoană activă. Faptul că dânsul face trekking, constant merge pe bicicletă și face și tenis, asta îl ajută să își păstreze forma fizică, chiar și la o vârstă așa înaintată.”

„Persoanelor mai în vârstă, cu siguranță le-ar trebui mai mult timp să-și îmbunătățească condiția fizică, pe când la persoanele tinere se poate vedea în 3-6 luni o recăpătare a condiției fizice.”, a spus antrenorul de fitness, Florin Neby.

„Să-și lucreze bicepsul în special, ar trebui făcute exerciții izolate care angrenează musculatura bicepsului, dar nu este recomandat să antrenezi numai o grupă sau două de mușchi.” a mai adăugat el.