• Liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat pe Facebook că nevoile cetățenilor români sunt în prim-plan.
  • Mai mult, președintele Camerei Deputaților a mai spus că țara noastră se confruntă cu mai multe crize.
  • Acesta a adus în discuție reforma pensiilor speciale, dar și grevele din domeniul educației.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că în acest moment, România se află într-un colaps politic. Liderul social-democraților a declarat pe Facebook că politicienii trebuie să se preocupe, înainte de toate, de găsirea unor soluții pentru problemele sindicatelor, dar și de reforma pensiilor speciale. 

„De când am intrat la guvernare, prioritatea noastră a fost stabilitatea țării și buna guvernare, astfel încât românii și economia româneasca să treacă mai ușor peste multiplele crize cu care ne confruntăm. Este clar că în acest moment agenda românilor nu mai coincide cu agenda politică, iar eu am promis că niciodată nu am să pun interesele politice mai presus de intereselor românilor”, a declarat Ciolacu.

Liderul PSD a evidențiat în postarea sa că toți politicienii trebuie să se concentreze atât pe rezolvarea cererilor sindicatelor, cât și pe obligațiile majore în ceea ce privește reforma pensiilor speciale, pentru că doar așa se poate realiza rotativa, a declarat el,. „Până la rezolvarea acestor două priorități, orice negociere privind viitorul Cabinet trebuie suspendată”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

„Coaliția are datoria să se reunească în primul rând pentru urgențele românilor, iar programul de guvernare viitor este obligatoriu să prevadă soluțiile sustenabile și un termen clar pentru noua lege a salarizării”, a mai anunțat Președintele Camerei Deputaților. 

Citește și: