• Vicepreşedintele Comitetului pentru Afaceri Internaţionale din Consiliul Federaţiei Ruse ameninţă Chişinăul cu repetarea scenariului ucrainean”.
  • Senatorul Andrei Klimov a scris pe Telegram că Maia Sandu riscă să repete politica sinucigaşă a lui Zelenski, conform deschide.md.
  • Senatorul rus s-a întrebat retoric dacă Maia Sandu vrea să facă din Republica Moldova o provincie a României, pe care a numit-o „cea mai înapoiată ţară din NATO”.

Rusia ameninţă din nou Republica Moldova cu repetarea scenariului ucrainean”. De data asta declaraţiile vin din partea senatorului rus Andrei Klimov ca reacţie la declaraţiile preşedintelui Maia Sandu cu privire la o eventuală renunţare la neutralitate şi apropiere de NATO. Potrivit lui, preşedintele Republicii Moldova riscă să repete politica sinucigaşă” a liderului ucrainean Volodimir Zelenski.

Această doamnă are 50 de ani. Înseamnă că a trăit în URSS până la 20 de ani. Ar trebui să cunoască istoria noastră comună şi că nu ar trebui să încreadă Occidentului soarta poporului său. Acei membri NATO pro-americani care chiar acum au nevoie de mai multă carne de tun pentru a se război cu Rusia pe câmpul de luptă”. Populaţia ucraineană scade tot mai mult cu fiecare zi, datorită grijei lui Biden şi a europoizilor care îl slujesc. Iar economia sa, cândva cea mai înfloritoare din URSS, este în ruine, datorită conducătorilor săi din NATO. Chiar este Sandu atât de indiferentă faţă de moldoveni şi atât de dependentă de Washington, încât este gata să repete politica sinucigaşă a unor trădători naţionali din Ucraina vecină precum Poroşenko şi Zelenski?!” a scris Klimov pe canalul său de Telegram, potrivit deschide.md.

Senatorul rus s-a întrebat retoric dacă Maia Sandu vrea să facă din Republica Moldova o provincie a României, pe care a numit-o „cea mai înapoiată ţară din NATO”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

La final, el a notat că „problemele” Ucrainei au început după lovitura de stat” pro-occidentală din 2014, urmată de renunţarea la neutralitate şi de cursul de integrare în blocul militar anti-rus” NATO.