• Rusia ameninţă platforma Wikipedia cu sancţiuni dacă nu revizuieşte „informaţiile incorecte” despre „operaţiunea militară specială a Rusiei” în Ucraina.
  • Autoritatea de reglementare a comunicaţiilor de stat spune că site-ul, care poate fi editat de oricine, cu condiţia ca informaţiile să fie „originale”, ar trebui să şteargă „informaţiile ilegale”. În caz contrar platforma poate fi amendată.

Rusia ameninţă platforma Wikipedia cu sancţiuni dacă nu revizuieşte „informaţiile incorecte” despre „operaţiunea militară specială a Rusiei” în Ucraina.

Autoritatea de reglementare a comunicaţiilor de stat spune că site-ul, care poate fi editat de oricine, cu condiţia ca informaţiile să fie „originale”, ar trebui să şteargă „informaţiile ilegale”. În caz contrar platforma poate fi amendată.

Site-ul este acuzat că găzduieşte ceea ce autorităţile ruse numesc informaţii incorecte despre „operaţiunea militară specială a Rusiei”. Autorităţile mai spun că este vorba de o „interpretare exclusiv antirusească„.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Autoritatea de reglementare a adăugat că o solicitare anterioară de ştergere a materialelor nu a fost pusă în aplicare.