• Rusia ameninţă platforma Wikipedia cu sancţiuni dacă nu revizuieşte „informaţiile incorecte” despre „operaţiunea militară specială a Rusiei” în Ucraina.
  • Autoritatea de reglementare a comunicaţiilor de stat spune că site-ul, care poate fi editat de oricine, cu condiţia ca informaţiile să fie „originale”, ar trebui să şteargă „informaţiile ilegale”. În caz contrar platforma poate fi amendată.

Rusia ameninţă platforma Wikipedia cu sancţiuni dacă nu revizuieşte „informaţiile incorecte” despre „operaţiunea militară specială a Rusiei” în Ucraina.

Autoritatea de reglementare a comunicaţiilor de stat spune că site-ul, care poate fi editat de oricine, cu condiţia ca informaţiile să fie „originale”, ar trebui să şteargă „informaţiile ilegale”. În caz contrar platforma poate fi amendată.

Site-ul este acuzat că găzduieşte ceea ce autorităţile ruse numesc informaţii incorecte despre „operaţiunea militară specială a Rusiei”. Autorităţile mai spun că este vorba de o „interpretare exclusiv antirusească„.

Recomandări

NU SCAPI DE CANICULĂ
PUTIN ȘI KIM SEMNEAZĂ UN PACT
DAMON ȘI AFFLECK, ÎNTR-UN NOU FILM
POPOVICI IA AURUL!
CINE NE APARĂ?
FETELE SUNT MAI CREATIVE DECÂT BĂIEȚII

Autoritatea de reglementare a adăugat că o solicitare anterioară de ştergere a materialelor nu a fost pusă în aplicare.