• Rusia va continua operaţiunea militară specială din Ucraina „până când toate obiectivele sale vor fi atinse”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de Ria Novosti.
  • În acest moment, Kremlinul nu vede nici o posibilitate de negocieri cu Ucraina, susţine purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov, citat de Tass.
  • În timpul nopţii trecute, trupele ruse au lovit şi au deteriorat infrastructura din apropierea oraşului Zaporojie, a informat administraţia militară a regiunii, potrivit Ukrainska Pravda.

Rusia va continua operaţiunea militară specială din Ucraina „până când toate obiectivele sale vor fi atinse”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de Ria Novosti.

În acest moment, Kremlinul nu vede nici o posibilitate de negocieri cu Ucraina, susţine purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov, citat de Tass.

În timpul nopţii trecute, trupele ruse au lovit şi au deteriorat infrastructura din apropierea oraşului Zaporojie, a informat administraţia militară a regiunii, potrivit Ukrainska Pravda.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

„În jurul orei 00.40, inamicul a lansat un atac cu rachete. S-au produs pagube uneia dintre infrastructurile din vecinătatea oraşului. Nu sunt raportate victime”.

Moscova: Bombardăm ucrainenii în teritoriile cucerite

„Forţele aerospaţiale şi de rachete ruse continuă să lanseze atacuri de precizie împotriva unităţilor şi rezervelor forţelor armate ale Ucrainei” în teritoriile în care au avansat în regiunea Harkov, a declarat Igor Konaşenkov, purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării de la Moscova, citat de Interfax.