• Rusia pedepsește bărbații care refuză să plătească pensia alimentară trimițându-i ca trupe mobilizate în războiul din Ucraina.
  • Un oraș – Soci – răspunde la presiunea fostelor soții și racolează bărbații care se eschivează de la plata pensiei de întreținere.
  • Banii pentru plata pensiei alimentare sunt luați din veniturile lor militare ca soldați mobilizați.

Rusia pedepsește bărbații care refuză să plătească pensia alimentară trimițându-i ca trupe mobilizate în războiul din Ucraina. Un oraș – Soci – răspunde la presiunea fostelor soții și racolează bărbații care se eschivează de la plata pensiei de întreținere, ordonându-le să meargă pe front, a dezvăluit Margarita Simonyan, principala propagandistă a televiziunii lui Putin.

Apoi, banii pentru plata pensiei alimentare sunt luați din veniturile lor militare ca soldați mobilizați sau din compensațiile familiale, dacă sunt uciși, și sunt dați mamelor copiilor lor. De asemenea, rusoaicele supărate iau problema în propriile mâini, furnizând ofițerilor de înrolare detalii despre foștii lor parteneri leneși care nu plătesc pensia alimentară dispusă în hotărârile de divorț.

Prezentatoarea de televiziune Dana Borisova, fost model Playboy și admiratoare a armatei ruse, cere chemarea în armată a propriului fost soț, cu care se află într-o dispută juridică. Ea și fostul ei soț, Maksim Aksyonov, în vârstă de 42 de ani, se află într-o dispută juridică de lungă durată privind pensia alimentară pentru fiica lor adolescentă.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Cred sincer că ar fi grozav dacă ar da dovadă de responsabilitate, dacă nu în raport cu fiica sa, atunci măcar în raport cu țara sa”. Ea este convinsă că astfel de neplătitori nu pot fi învățați decât dacă sunt trimiși în prima linie…

La 22 de ani, Borisova a fost salutată ca o instituție națională”, o imagine pentru soldații ruși, căreia i s-a atribuit meritul de a ridica moralul recruților într-o emisiune TV susținută de Ministerul Apărării, numită Army Store. Mai târziu, a fost vedeta unor reality-show-uri și a pozat și pentru ediția rusă a revistei Maxim.

Alte femei abandonate, evidențiate de publicația de investigații Verstka, raportează tații neresponsabili la birourile de înrolare militară. Acestea vor să profite de câștigurile soldaților mobilizați în războiul lui Putin – aproximativ 2.900 de lire sterline pe lună, de patru ori câștigul mediu național al bărbaților și de opt ori salariile tipice din regiunile sărace de unde provin mulți recrutați.

O femeie, Lilya Sergeyeva, a declarat că fostul ei soț care nu plătește a fost condamnat la muncă corectivă” pentru că nu a plătit pensia alimentară – dar acest lucru nu a ajutat-o pe ea sau pe fiica lor, în vârstă de 17 ani, la care nu a participat deloc la creșterea ei.

Sergheyeva dorea ca el să servească în război. Despăgubirile plătite de stat pentru rudele celor uciși se ridică la 180.000 de lire sterline.

Propagandistul înfocat al lui Putin, Simonyan, în vârstă de 42 de ani, a povestit într-o înregistrare video cum primarul loialist al Sociului, Alexey Kopaygorodsky, în vârstă de 37 de ani, urmărește tații care nu și-au plătit datoriile și îi trimite pe front.

Ea a explicat: Primarul din Soci mi-a spus că are luat o listă cu neplătitorii de pensii alimentare persistente de la executorii judecătorești și i-a trimis pe front. Oamenii care nu-și plătesc datoria nici măcar față de copiii lor, acum nu numai că vor face acest lucru, dar vor plăti și pensia alimentară din plăți militare foarte decente. Și acești oameni își vor răsplăti Patria. Cel mai interesant lucru este că nu vedem nici o plângere de la Soci.”

Războiul împotriva taților cu restanțe a fost susținut de principalul producător muzical rus Iosif Prigozhin, în vârstă de 53 de ani.