• Preşedintele Vladimir Putin a avut întâlniri cu şefii militari care supraveghează campania Rusiei în Ucraina, unde Moscova a intensificat bombardamentele.
  • El a avut o întâlnire cu ministrul Apărării, Serghei Shoigu, şi cu şeful Statului Major General, Valeri Gerasimov.
  • După o serie de înfrângeri pe câmpul de luptă, Rusia a urmărit din octombrie un atac aerian împotriva infrastructurii energetice din Ucraina.

Preşedintele Vladimir Putin a avut întâlniri cu şefii militari care supraveghează campania Rusiei în Ucraina, unde Moscova a intensificat bombardamentele, a declarat sâmbătă Kremlinul.

Vineri, preşedintele a petrecut întreaga zi la statul major al armatei implicat în operaţiunea militară specială din Ucraina”, se arată într-un comunicat al Kremlinului. El a avut o întâlnire cu ministrul Apărării, Serghei Shoigu, şi cu şeful Statului Major General, Valeri Gerasimov, şi a purtat discuţii separate cu comandanţi” din diferite ramuri ale apărării, se arată în comunicat, conform The Moscow Times.

Aş dori să aud propunerile dumneavoastră cu privire la acţiunile noastre pe termen scurt şi mediu”, a fost prezentat Putin spunând în cadrul întâlnirii de către televiziunea de stat rusă.

Recomandări

REZULTATE FINALE LA EUROPARLAMENTARE
TINERII ROMÂNI NU CONTINUĂ STUDIILE
IORDĂNESCU INTRĂ ÎN TOP 10
UNDE MERGI ÎN VACANȚĂ?
CUM LUCREAZA ANGAJAȚII ROMÂNI?
O NOUĂ CĂLĂTORIE SPRE EPAVA TITANICULUI

După o serie de înfrângeri pe câmpul de luptă, Rusia a urmărit din octombrie un atac aerian împotriva infrastructurii energetice din Ucraina. Franţa şi Uniunea Europeană au declarat că suferinţele provocate civililor îngheţaţi constituie crime de război, şeful politicii externe a blocului comunitar numind bombardamentele barbare”.