• În ciuda faptului că băieții au doar 14, 15 și 16 ani, tatăl lor, pasionat de război, îi antrenează de la o vârstă fragedă și intenționează să-i trimită pe frontul din Ucraina.
  • Liderul Ceceniei s-a lăudat că minorii își vor arăta abilitățile în războiul din Ucraina, pregătiți de mici.
  • Băieții ceceni ai lui Ramzan Kadîrov, Akhmat, Eli și Adam, au 16, 15 și, respectiv, 14 ani, însă el vrea să treacă peste vârsta minimă de recrutare de 18 ani și să facă o încălcare gravă” a drepturilor copiilor.

Un aliat fanatic pro-război al lui Vladimir Putin spune că va încălca legea rusă și va trimite trei dintre fiii săi minori să lupte în Ucraina. Băieții ceceni ai lui Ramzan Kadîrov, Akhmat, Eli și Adam, au 16, 15 și, respectiv, 14 ani, însă el vrea să treacă peste vârsta minimă de recrutare de 18 ani și să facă o încălcare gravă” a drepturilor copiilor și a dreptului umanitar internațional, așa cum a stabilit UNICEF.

Nemilosul șef al regiunii a anunțat pe canalul său de Telegram: Întotdeauna am crezut că scopul principal al oricărui tată este de a inspira loialitate fiilor săi și de a-i învăța să protejeze familia, poporul și Patria. Dacă vreți pace, pregătiți-vă pentru război. Akhmat, Eli și Adam sunt pregătiți să își folosească abilitățile în zona de război. Și nu glumesc. Este timpul să se arate într-o luptă adevărată și nu fac decât să le salut dorința. În curând vor merge în prima linie și se vor afla pe cele mai dificile zone ale frontului.”

Șoimul războinic și poligamul Kadyrov, în vârstă de 45 de ani, i-a cerut în ultimele zile lui Putin să ia în considerare declararea legii marțiale în teritoriile de frontieră și utilizarea armelor nucleare cu randament redus” pentru a depăși ultimele sale umilințe militare din Ucraina.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

Nu știu ce îi raportează Ministerul Apărării comandantului suprem Putin, dar, în opinia mea personală, trebuie să luăm măsuri mai drastice”, a declarat el.

În ciuda amenințării unui conflict nuclear, el a fost fericit să-și lase tinerii fii să meargă la război. Pregătirea lor militară a început cu mult timp în urmă, aproape de la o vârstă fragedă”, s-a lăudat el.

Nu este suficient doar să știi să tragi… Sunt învățați cum să mânuiască diferite arme, cum să le folosească la orice distanță și bazele teoretice.”