• Zi de zi sunt expuse la știri tragediile din Ucraina. Vorbim despre familiile distruse și despre copiii a căror copilărie va rămâne mereu marcată de evenimentele petrecute în ultimele 55 de zile.
  • În Donețk, abia luni, unul dintre azilele de bătrâni din regiune a fost evacuat în timp ce sunetul artileriei de apărare prevestea o nouă ofensivă a forțelor rusești.
  • Maria, Luda și Serghei se numără printre oamenii care așteaptă să părăsească azilul după mai multe zile în care sunetul bombardamentelor le-a distrus liniștea.

Zi de zi sunt expuse la știri tragediile din Ucraina. Vorbim despre familiile distruse și despre copiii a căror copilărie va rămâne mereu marcată de evenimentele petrecute în ultimele 55 de zile.

Să ne amintim însă și de vârstnici. Ei sunt victimele invizibile ale războiului.

În Donețk, abia luni, unul dintre azilele de bătrâni din regiune a fost evacuat în timp ce sunetul artileriei de apărare prevestea o nouă ofensivă a forțelor rusești.

Recomandări

IDF BOMBARDEAZĂ
I-A FAULTAT TESLA
HARRY POTTER E INTERZIS
ZILELE BUCUREȘTIULUI
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA

Maria, Luda și Serghei se numără printre oamenii care așteaptă să părăsească azilul după mai multe zile în care sunetul bombardamentelor le-a distrus liniștea.