• Andrii Yermak, șeful biroului președintelui Ucrainei, a raportat bombardamente rusești asupra orașului Herson: o persoană a fost ucisă.
  • Cinci case dintr-o zonă rezidențială au fost avariate ca urmare a bombardamentelor artileriei rusești asupra satelor Kozatske și Vesele din districtul Kakhovka.
  • Trei persoane au fost rănite în regiunea Herson în cursul zilei trecute ca urmare a agresiunii rusești.

Andrii Yermak, șeful biroului președintelui Ucrainei, a raportat bombardamente rusești asupra orașului Herson: o persoană a fost ucisă.

Rușii au atacat din nou Herson. O clădire rezidențială privată a fost avariată în urma atacului. A fost raportată o victimă. O altă persoană a fost ucisă”.

Potrivit anchetei, la 28 februarie, armata rusă a bombardat din nou zonele rezidențiale din Herson și așezările suburbane. Ca urmare a impactului unui obuz care a lovit în apropierea unei clădiri rezidențiale, un bărbat a murit în centrul regional. Paramedicii au încercat să salveze un alt civil care a fost atacat în sat, dar rănile sale nu i-au pus viața în pericol.”

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Potrivit Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei, forțele de ocupație rusești au bombardat zonele a 25 de localități din regiunea Herson, situate pe malul drept al râului Dnipro, inclusiv Havrylivka, Kachkarivka, Vesele, Tiahynka, Inzhenerne, Antonivka, Berehove și orașul Herson.

Cinci case dintr-o zonă rezidențială au fost avariate ca urmare a bombardamentelor artileriei rusești asupra satelor Kozatske și Vesele din districtul Kakhovka. Trei persoane au fost rănite în regiunea Herson în cursul zilei trecute ca urmare a agresiunii rusești.

Treizeci și nouă de persoane, inclusiv 10 copii și o persoană cu mobilitate redusă, au fost evacuate pe drum din teritoriile eliberate din regiunea Herson.