• Ramzan Kadîrov, liderul cecenilor, s-a întâlnit în secret cu ministrul Apărării din Rusia, Serghei Șoigu.
  • După întâlnire, Kadîrov a anunțat presa din Rusia că au fost „identificate noi măsuri” pentru a accelera „operațiunea specială din Ucraina”.
  • Rusia se află de 100 de zile în Ucraina, fiind aproape să cucerească regiunea Lugansk, însă progresul armatei roșii este lent.

Ramzan Kadîrov, liderul cecenilor, s-a întâlnit în secret cu ministrul Apărării din Rusia, Serghei Șoigu, conform TASS.

Joi, în cadrul unei vizite de lucru la Moscova, am avut o întâlnire constructivă cu ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu”, a transmis Kadîrov pe canalul său Telegram. „Serghey Kuzhugetovich a identificat noi sarcini care implică îmbunătățirea ulterioară a tacticilor folosite în operațiunea militară specială. Măsurile luate vor face posibilă creșterea semnificativă a eficacității manevrelor ofensive, ceea ce contribuie la desfășurarea operațiunii speciale într-un ritm mai rapid”, a transmis liderul cecenilor.

Sunt sigur că cooperarea noastră ulterioară va îmbunătăți semnificativ eficiența rezolvării sarcinilor stabilite de Comandantul Suprem”, a adăugat Kadîrov. „Războinicul” nu a precizat care sunt măsurile pe care armata rusă le va lua, pentru a „grăbi” o „operațiune specială” care durează de 100 de zile.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM

Ramzan Kadîrov pare extrem de grăbit, încă din primele zile ale „operațiunii speciale”, când toate orașele din Ucraina erau cucerite „în câteva ore”, care se traduceau, de fapt, în săptămâni sau deloc.

Totodată, polonezii au fost amenințați cu o cucerire rapidă, în doar „6 secunde”. „Chestiunea Ucrainei este încheiată. Sunt interesat de Polonia. Ce încearcă să obțină Polonia? După Ucraina, dacă primim ordin, în 6 secunde vă arătăm de ce suntem în stare. Mai bine vă retrageți armele și mercenarii. Apoi, implorați iertare pentru tot. Nu vom uita ce ați făcut cu ambasadorul nostru”, transmitea Ramzan Kadîrov într-un mesaj video postat pe Twitter de un jurnalist BBC, conform Nexta TV.