• Vizitele şefilor de stat şi de guvern europeni la Kiev continuă: astăzi, la întâlnirea cu Zelenski, vor fi premierul spaniol Pedro Sanchez şi omologul său danez, Mette Frederiksen.
  • Vizita lui Sanchez fusese anunţată cu câteva zile în urmă, dar nu s-au comunicat detalii despre ziua aleasă pentru călătorie.
  • Şeful căilor ferate ucrainene s-a plâns deschis de comportamentul premierului polonez, care postase o fotografie a călătoriei sale cu trenul, expunându-se la o geolocalizare potenţial periculoasă.

Vizitele şefilor de stat şi de guvern europeni la Kiev continuă: astăzi, la întâlnirea cu Zelenski, vor fi premierul spaniol Pedro Sanchez şi omologul său danez, Mette Frederiksen.

Vizita lui Sanchez la Kiev fusese anunţată cu câteva zile în urmă, dar nu s-au comunicat detalii despre ziua aleasă pentru călătorie. Vizitele de asemenea amploare fiind deosebit de solicitante din punct de vedere al dispozitivelor de siguranţă.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

Şeful căilor ferate ucrainene s-a plâns deschis de comportamentul premierului polonez, care postase o fotografie a călătoriei sale cu trenul, expunându-se la o geolocalizare potenţial periculoasă.

Nu există, însă, ştiri despre o posibilă vizită a oficialilor guvernamentali americani la Kiev.