• Olena Zelenska:„ Suntem o forță și putem continua să schimbăm lumea” .
  • Emiratele Arabe Unite au donat ajutor umanitar Ucrainei încă de la începutul războiului.
  • Vizita Olenei Zelenska în Emiratele Arabe Unite a început marți.

Olena Zelenska a primit premiul Torch of Freedom Award 2023 în cadrul galei Forbes 3050 Summit International Women’s Day. Prima doamnă a Ucrainei a dedicat premiul tuturor femeilor ucrainence care își croiesc drumul spre libertate.

Acest premiu se numește Torch of Freedom și aparține fiecărei femei ucrainene care își croiește drumul spre libertate, oriunde s-ar afla în Ucraina sau în altă parte a lumii.” , a spus prima doamnă a Ucrainei în cadrul galei Forbes 3050 Summit International Women’s Day Awards.

Tot în vizita sa în Emiratele Arabe Unite, Olena Zelenska a subliniat rolul său de primă doamnă și a ținut să arate recunoștința sa poporului ucrainean pentru munca depusă în timpul războiului.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

 Olena Zelenska: Pot să spun că trebuie să trecem împreună prin tot ceea ce este necesar pentru a trece prin acest test real, pentru că eu nu mă separ de toate celelalte femei. Iar unele femei își schimbă complet rolul sau viața, iar altele continuă să își facă munca, deși uneori este periculos și provocator, chiar periculos pentru propria viață. ”