FOTO. Orlando Bloom a vizitat copiii din Ucraina. „Nu m-am așteptat ca războiul să se extindă în toată țara”

FOTO - Mediafax Foto
  • Actorul Orlando Bloom a vizitat Ucraina, sâmbătă.
  • Bloom a petrecut timp la Centrul pentru copii Spilno din Kiev, sprijinit de UNICEF.
  • „Nu m-aș fi așteptat niciodată ca războiul să se fi intensificat în întreaga țară de când am fost acolo” , a scris el pe Instagram.

Actorul Orlando Bloom, cunoscut pentru rolurile sale din „Stăpânul inelelor” și „Pirații din Caraibe” , a vizitat Ucraina, sâmbătă. Bloom a petrecut timp la Centrul pentru copii Spilno din Kiev, sprijinit de UNICEF, scrie presa internațională.

Aceasta a fost a doua vizită a lui Bloom în această țară din 2016, când a călătorit în estul Ucrainei, vizitând Sviatohirsk, Sloviansk, Kramatorsk și Mariupol.

„Nu m-aș fi așteptat niciodată ca războiul să se fi intensificat în întreaga țară de când am fost acolo” , a scris el pe Instagram. „Dar astăzi, am avut norocul să aud râsetele copiilor la un centru Spilno, sprijinit de UNICEF, un spațiu sigur, cald și hrănitor pentru copii care se joacă, învață și primesc sprijin psihosocial. ”

Proiectul Spilno gestionează peste 180 de centre în Ucraina, oferind sprijin copiilor și familiilor strămutate în interiorul țării, familiilor cu venituri mici, familiilor cu copii cu dizabilități și celor afectate de violența domestică, printre alte grupuri vulnerabile.

Printre obiectivele centrelor se numără oferirea unui sentiment de normalitate pentru copii, permițându-le să se joace, să învețe și să se exprime în mod creativ.

Citește și:

VIDEO. Exorcism în practicile poliției columbiene. Escobar se numără printre „victime”

FOTO. 2.000 de capete de berbec mumificate lăsate în cinstea lui Ramses al II-lea, descoperite în Egipt

Cine sunt cei mai mari fani ai lui Manchester United. Julia Roberts, Miley Cyrus și Rihanna se numără printre ei