• Un politician rus care și-a agățat tăiței de urechi în timp ce asculta un discurs al lui Vladimir Putin a fost amendat cu 1.650 de lire sterline.
  • Mihail Abdalkin a fost condamnat pentru „discreditarea forțelor armate” .
  • Parlamentul Rusiei a înăsprit legislația, ceea ce înseamnă că cei care discreditează sau răspândesc „știri false” despre forțele armate ar putea risca amenzi sau o pedeapsă cu închisoare de până la 15 ani.

Un politician rus care și-a agățat tăiței de urechi în timp ce asculta un discurs al lui Vladimir Putin a fost amendat cu 1.650 de lire sterline, conform Reuters și Sky News.

Mihail Abdalkin a fost condamnat pentru „discreditarea forțelor armate” în demonstrația din 21 februarie, când președintele rus și-a ținut discursul despre starea națiunii.

FOTO – Sky News

Abdalkin, un parlamentar al Partidului Comunist din regiunea Samara, a declarat că este un gest ironic să-și exprime nemulțumirea față de „tăcerea președintelui cu privire la problemele politice interne” , a informat grupul rus pentru drepturile omului OVD-Info.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Parlamentul Rusiei a înăsprit legislația, ceea ce înseamnă că cei care discreditează sau răspândesc „știri false” despre forțele armate ar putea risca amenzi sau o pedeapsă cu închisoare de până la 15 ani.