• Grupul de hackeri Anonymous spune că a dezactivat site-ul guvernamental al Republicii Cecenă, la 12 ore după ce regiunea aliată cu Rusia a declarat că trimite trupe în Ucraina.
  • Cecenia, oficial Republica Cecenă, este o republică constitutivă a Rusiei. Liderul său, Ramzan Kadîrov, este un aliat apropiat al lui Vladimir Putin.
  • Anonymous a declarat vineri un „război cibernetic” împotriva Rusiei și a lansat mai multe atacuri cibernetice asupra site-urilor guvernamentale rusești.

Grupul de hackeri Anonymous susține că a dezactivat site-ul guvernamental al Ceceniei, la 12 ore după ce regiunea aliată cu Rusia a declarat că trimite trupe în Ucraina.

BBC a constatat că site-ul afișează în prezent o pagină de eroare 404 Host Not Found.

Cecenia, oficial Republica Cecenă, este o republică constitutivă a Rusiei. Liderul său, Ramzan Kadîrov, este un aliat apropiat al lui Vladimir Putin.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Anonymous a declarat vineri un „război cibernetic” împotriva Rusiei și a lansat mai multe atacuri cibernetice asupra site-urilor guvernamentale rusești, inclusiv prin oprirea site-ului Ministerului rus al Apărării timp de câteva ore.

Postul media de stat Russia Today sau RT.com a confirmat, de asemenea, că site-urile sale au fost încetinite, unele fiind dezactivate, în urma unui atac de vineri.