• Grupul de hackeri Anonymous spune că a dezactivat site-ul guvernamental al Republicii Cecenă, la 12 ore după ce regiunea aliată cu Rusia a declarat că trimite trupe în Ucraina.
  • Cecenia, oficial Republica Cecenă, este o republică constitutivă a Rusiei. Liderul său, Ramzan Kadîrov, este un aliat apropiat al lui Vladimir Putin.
  • Anonymous a declarat vineri un „război cibernetic” împotriva Rusiei și a lansat mai multe atacuri cibernetice asupra site-urilor guvernamentale rusești.

Grupul de hackeri Anonymous susține că a dezactivat site-ul guvernamental al Ceceniei, la 12 ore după ce regiunea aliată cu Rusia a declarat că trimite trupe în Ucraina.

BBC a constatat că site-ul afișează în prezent o pagină de eroare 404 Host Not Found.

Cecenia, oficial Republica Cecenă, este o republică constitutivă a Rusiei. Liderul său, Ramzan Kadîrov, este un aliat apropiat al lui Vladimir Putin.

Recomandări

CANDIDATURA LUI PIEDONE, CONTESTATĂ
PARTIDELE PRO-RUSE CONTRA MAIA
HALEP NU MERGE LA MADRID
RUUD ÎȘI IA REVANȘA CU TSITSIPAS
MELANIA, EȘTI CU TRUMP?
BECKHAM ÎL DĂ ÎN JUDECATĂ PE WAHLBERGHL

Anonymous a declarat vineri un „război cibernetic” împotriva Rusiei și a lansat mai multe atacuri cibernetice asupra site-urilor guvernamentale rusești, inclusiv prin oprirea site-ului Ministerului rus al Apărării timp de câteva ore.

Postul media de stat Russia Today sau RT.com a confirmat, de asemenea, că site-urile sale au fost încetinite, unele fiind dezactivate, în urma unui atac de vineri.