• Autoritățile din Rusia își lasă morții în urmă, acolo unde nu dispun de creatorii mobile, pentru a scăpa de plata compensațiilor spre familiile soldaților decedați.
  • Armata ucraineană a publicat mai multe fotografii cu cadavrele soldaților ruși abandonate pe câmpul de luptă pentru a „nu primi compensații financiare”.
  • Autoritățile ruse nu intenționează să plătească despăgubiri familiilor celor morți, așa că nu iau cadavrele de pe câmpul de luptă, potrivit ucrainenilor.

Autoritățile din Rusia își lasă morții în urmă, acolo unde nu dispun de creatorii mobile, pentru a scăpa de plata compensațiilor spre familiile soldaților decedați. „Persoana dispărută nu este încă o victimă!

În cele mai multe cazuri, cadavrele și relicvele lor sunt găsite în locuri unde sunt concentrate forțele inamice, ceea ce înseamnă că soldații ruși și comandanții lor au avut toate oportunitățile de a-și aduna morții, ci le lasă abandonate în așezări și pe câmpuri, așa cum reiese din fotografiile din teritoriul unde au avut loc luptele”, au transmis reprezentanții armatei din Ucraina.

Principala problemă nu constă în cadavrele și rămășițele lăsate în urmă, care se află pe tot teritoriul Ucrainei, ci în identificarea lor.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Ucraina a anunțat că „nu se va coborî la nivelul Federației Ruse” și continuă să încerce să identifice cadavrele și să facă apel la familiile invadatorilor ruși morți, care, la rândul lor, sunt victime. Rușilor nu le pasă de soții și fiii lor, pentru ei există un singur „idol” la care să se închine, Vladimir Putin.

Vladimir Putin anunțase la începutul lunii martie că fiecare familie va primi aproximativ 65.000 de euro dacă își va pierde soțul, tatăl sau fiul în luptă. Fotografiile de la finele articolului sunt dure și necenzurate.

Tuturor rudelor tuturor soldaților căzuți, ei vor primi plăți de asigurare și fiecare membru al familiei lor va primi compensații financiare”, a explicat Putin.

Dar, în plus, cred că este necesar să se stabilească plăți suplimentare către forțele militare și militare și alte forțe care participă la această operațiune în valoare de cinci milioane de ruble.

Toți militarii care participă la această operațiune vor primi, de asemenea, plăți suplimentare, plăți de asigurări, plus despăgubiri pentru eventualele răni, dacă un soldat nu își poate continua serviciul militar ca urmare a acestei operațiuni, vor primi o plată de 2,9 milioane de ruble. iar acest lucru a fost deja introdus în lege”, a completat liderul Rusiei.