• Ramzan Kadîrov i-a cerut lui Vladimir Putin să dea „unda verde” pentru a cuceri întreaga Ucraină, nu doar regiunile Donbas și Luhansk.
  • „Este necesar să începeți a doua etapă și să desfășurați o operațiune specială nu numai în regiunile Lugansk și Donețk, ci pe întreg teritoriul Ucrainei”, a transmis liderul cecen într-un mesaj video.
  • Culmea, Kadîrov își justifică cererea prin dorința de a face pace în Ucraina, țară care se află în război „din cauza” țărilor NATO care îi furnizează arme.

Ramzan Kadîrov i-a cerut lui Vladimir Putin să dea „unda verde” pentru a cuceri întreaga Ucraină, nu doar regiunile Donbas și Luhansk. Kadîrov crede că a sosit momentul ca întreaga Ucraină să fie cucerită, într-o luptă indirectă cu NATO, deși Rusia are mari probleme în a a-și atinge scopurile propuse pe plan militar.

„Este necesar să începeți a doua etapă și să desfășurați o operațiune specială nu numai în regiunile Lugansk și Donețk, ci pe întreg teritoriul Ucrainei”, i-a transmis Kadîrov lui Vladimir Putin într-un mesaj video publicat pe rețelele de socializare, potrivit Pravda.ru.

Pentru a pune capăt operațiunii speciale, este necesar să începeți a doua etapă și să mergeți la Kiev, Harkov, Herson și alte orașe, să puneți acolo autoritățile, care își vor guverna poporul și vor continua poarte un dialog cu toate statele”, a punctat liderul „măcelarilor” faimoși de pe Tik Tok.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN

Ramzan Kadîrov i-a cerut lui Vladimir Putin să ia o decizie în acest sens cât mai rapid, într-un veritabil mesaj de propagandă tipică cecenilor.

Suntem gata să îndeplinim fără îndoială orice sarcină atribuită oriunde în lume”, adăugat Kadîrov. De asemenea, liderul cecenilor i-a îndemnat pe ucraineni să își salveze țara, cel mai probabil prin acceptarea noului stăpân, Vladimir Putin.

Între timp, familia lui Kadîrov este fugită în Dubai, un loc unde apropiații lui Vladimir Putin au liniște și protecție, departe de războiul din Europa.