• Cursa pentru a acoperi lacunele din rețeaua electrică va fi probabil o temă recurentă în timp ce ucrainenii se pregătesc pentru o iarnă rece și întunecată.
  • Loviturile aeriene rusești lasă orașele fără curent și fac ravagii în infrastructura critică.
  • Evenimentele de masă vor rămâne interzise în cadrul legii marțiale, dar nimeni nu va anula Anul Nou și Crăciunul și ar trebui să existe o atmosferă de Anul Nou”, a declarat Klitschko.

Primarul Kievului a declarat că orașul nu-l poate lăsa pe Putin să ne fure Crăciunul”, în timp ce ucrainenii se pregătesc să sărbătorească sărbătorile cu brazi întunecați, în timp ce loviturile aeriene rusești lasă orașele fără curent și fac ravagii în infrastructura critică.

Pomii de Crăciun vor fi ridicați în întreaga capitală ucraineană pentru a marca Crăciunul și Anul Nou, a declarat primarul Kievului, Vitaly Klitschko, pentru postul de știri ucrainean RBC-Ucraina, dar compania energetică YASNO a declarat că aceștia nu vor fi iluminați.

Evenimentele de masă vor rămâne interzise în cadrul legii marțiale, dar nimeni nu va anula Anul Nou și Crăciunul și ar trebui să existe o atmosferă de Anul Nou”, a declarat Klitschko. Nu-l putem lăsa pe Putin să ne fure Crăciunul„.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Apelul său vine după săptămâni de atacuri aeriene susținute asupra rețelei energetice ucrainene, care au lăsat familii din întreaga țară fără electricitate, lumină sau apă, în mod intermitent.

Oficialii se grăbesc să restabilească resursele mai repede decât le poate distruge Rusia. Operatorul ucrainean de electricitate Ukrenergo a declarat marți că a înregistrat un deficit de 30%, cu 3% mai mare decât în ziua precedentă, după ce a pus în aplicare o serie de opriri de urgență” în întreaga țară la mai multe centrale electrice”.

Pomii de Crăciun din Kiev vor oferi un semn de normalitate în locuri din oraș, inclusiv în celebra Piață Sophia. Klitschko a declarat că vor fi instalați pentru a le reaminti copiilor noștri de atmosfera de Anul Nou”.

YASNO a precizat că pomii vor fi montați, dar fără lumini. Într-o scurtă declarație pe Facebook, compania a spus Nu știm ce părere aveți despre voi, dar ne bucurăm că vor exista [copaci] și o decizie privind absența iluminării pe ei”.

YASNO a citat sarcina pe care o iluminare completă ar pune-o pe rețeaua ucraineană, spunând că aceasta va reduce o sarcină suplimentară semnificativă pe rețea”. Și, în consecință, va reduce numărul de pene de curent”.

Având în vedere deteriorarea condițiilor meteorologice, consumul de energie electrică este în creștere, a declarat Ukrenergo, precizând că speră că deficitul de energie electrică se va reduce pe măsură ce unitățile revin la funcționare”. Șapte valuri de rachete rusești au contribuit la ultima rundă de pene de curent, a afirmat aceasta. CNN nu poate verifica în mod independent numărul de valuri de rachete.

Cursa pentru a acoperi lacunele din rețeaua electrică va fi probabil o temă recurentă în timp ce ucrainenii se pregătesc pentru o iarnă rece și întunecată. Nu mai departe de duminică, Kievul și-a restabilit aproape complet” alimentarea cu energie electrică, apă, căldură, internet și acoperire de rețea, a declarat atunci administrația militară a orașului Kiev.