• Rachetele lui Putin lovesc fără încetare Estul Ucrainei.
  • Putin vrea cu orice preț să cucerească Donbasul.
  • În prezent cele mai grele lupte au loc în orașul Severodonețk care este ultima redută a Donbasului.

Donbasul freamătă. Rachetele lui Putin lovesc fără încetare Estul Ucrainei, care face față din ce în ce mai greu asaltului armatei ruse.

Orașul Donețk este bombardat din toate părțile de soldații lui Putin care vor cu orice preț să cucerească Donbasul. Astăzi, o rachetă a căzut foarte aproape de biroul liderului așa-numitei Republici Populare Donețk.

În prezent cele mai grele lupte au loc în orașul Severodonețk care este ultima redută a Donbasului. Și pe care armata rusă încearcă din răsputeri să îl cucerească, însă armata ucraineană rezistă eroic.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

În prezent, luptele continuă în orașul Sievierodonetsk. Tot ceea ce a anunțat inamicul despre faptul că deține controlul total al orașului nu este adevărat. Apărătorii noștri își mențin pozițiile.

Ucraina este capabilă să facă față Rusiei și chiar să o înlăture din Donbas, a declarat Ben Wallance, ministrul Apărării din Marea Britanie în cadrul unei întâlniri cu președintele Volodimir Zelenski la Kiev.

,,Vedem acum că Ucraina este capabilă să îndepărteze Rusia din Donbas. Vedem că regimul pe care tocmai l-am menționat, este pe punctul de a se prăbuși, cel puțin în ceea ce privește puterea militară. Ei sunt acum în pragul epuizării” , a spus Ben Wallance, ministrul Apărării din Marea Britanie.