• Una dintre cele mai populare cântăreţe din Rusia a cerut autorităţilor să o declare ,,agent străin” , în semn de solidaritate cu soţul ei care s-a pronunţat ferm împotriva războiului.
  • Alla Pugacheva afirmă că ,,obiectivele iluzorii” ale Kremlinului în Ucraina ,,fac din țara noastră o paria și din viața cetățenilor noștri una extrem de dificilă”.
  • Alla Pugaciova a fost o mare vedetă timp de decenii.

Una dintre cele mai populare cântăreţe din Rusia, Alla Pugaciova a cerut autorităţilor ruse să o declare ,,agent străin” , în semn de solidaritate cu soţul ei, Maxim Galkin, care s-a pronunţat ferm împotriva războiului, scrie BBC.

Şi el o vedetă din showbiz, Galkin a fost catalogat vineri drept ,,agent străin” după ce a condamnat atacul Rusiei asupra Ucrainei.

Pe reţelele de socializare, Pugaciova l-a numit pe soţul ei ,,un adevărat patriot rus incoruptibil, care doreşte… să se pună capăt morţii băieţilor noştri pentru scopuri iluzorii” .

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
VIN ALEGERILE, CUM VOTEAZĂ TINERII?

Alla Pugaciova a fost o mare vedetă timp de decenii.

Ea a spus că ,,scopurile iluzorii” ale Kremlinului în Ucraina ,,fac din ţara noastră o paria şi viaţa cetăţenilor noştri extrem de dificilă„.

Galkin, comediant, prezentator TV şi cântăreţ, şi-a dorit ,,prosperitate pentru patria sa, pace, libertate de exprimare” , a adăugat ea.

Eticheta ,,agent străin” a fost aplicată de guvernul rus diferitelor organizaţii media, grupuri de campanie şi persoane care critică în mod deschis politicile Kremlinului.