• Una dintre cele mai populare cântăreţe din Rusia a cerut autorităţilor să o declare ,,agent străin” , în semn de solidaritate cu soţul ei care s-a pronunţat ferm împotriva războiului.
  • Alla Pugacheva afirmă că ,,obiectivele iluzorii” ale Kremlinului în Ucraina ,,fac din țara noastră o paria și din viața cetățenilor noștri una extrem de dificilă”.
  • Alla Pugaciova a fost o mare vedetă timp de decenii.

Una dintre cele mai populare cântăreţe din Rusia, Alla Pugaciova a cerut autorităţilor ruse să o declare ,,agent străin” , în semn de solidaritate cu soţul ei, Maxim Galkin, care s-a pronunţat ferm împotriva războiului, scrie BBC.

Şi el o vedetă din showbiz, Galkin a fost catalogat vineri drept ,,agent străin” după ce a condamnat atacul Rusiei asupra Ucrainei.

Pe reţelele de socializare, Pugaciova l-a numit pe soţul ei ,,un adevărat patriot rus incoruptibil, care doreşte… să se pună capăt morţii băieţilor noştri pentru scopuri iluzorii” .

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Alla Pugaciova a fost o mare vedetă timp de decenii.

Ea a spus că ,,scopurile iluzorii” ale Kremlinului în Ucraina ,,fac din ţara noastră o paria şi viaţa cetăţenilor noştri extrem de dificilă„.

Galkin, comediant, prezentator TV şi cântăreţ, şi-a dorit ,,prosperitate pentru patria sa, pace, libertate de exprimare” , a adăugat ea.

Eticheta ,,agent străin” a fost aplicată de guvernul rus diferitelor organizaţii media, grupuri de campanie şi persoane care critică în mod deschis politicile Kremlinului.