• Printre cei care părăsesc țara sunt it-ști, specialiști în tehnologie, oameni de știință, bancheri și medici, potrivit sondajelor.
  • Mulți imigranți ruși aleg ca destinație Statele Unite acolo unde ei cer să fie tratați ca și refugiații ucraineni și să li se acorde azil din cauza regimului din care fug.
  • Alți ruși au prevăzut de mult declinul social și economic în care se află acum Rusia și au ales să plece cu mulți ani în urmă în alte țări unde spun că au putut să-și construiască o viață diferită de ce ar fi avut în Rusia.

Sute de mii de muncitori profesioniști, mulți dintre ei tineri, au părăsit Rusia de la invadarea Ucrainei , accelerând exodul de talent în afaceri și amenințând și mai mult o economie vizată de sancțiunile occidentale.

Printre cei care părăsesc țara sunt it-ști, specialiști în tehnologie, oameni de știință, bancheri și medici, potrivit sondajelor.

Un exemplu este și Anton Dolin, un cunoscut critic de film din Rusia, care și-a anunțat plecarea în 6 martie. Acum este stabilit în Georgia acolo unde își continuă activitatea.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Mulți imigranți ruși aleg ca destinație Statele Unite acolo unde ei cer să fie tratați ca și refugiații ucraineni și să li se acorde azil din cauza regimului din care fug.

Alți ruși au prevăzut de mult declinul social și economic în care se află acum Rusia și au ales să plece cu mulți ani în urmă în alte țări unde spun că au putut să-și construiască o viață diferită de ce ar fi avut în Rusia.