• Potrivit primăriei, scăldatul este periculos pentru sănătatea populației orașului.
  • De la începutul războiului la scară largă, din cauza pericolului minelor din Odesa, înotul a fost interzis pe toate plajele.
  • La Odesa, polițiștii de frontieră înregistrează consecințele ecocidului rusesc, potrivit acestora, marea „se transformă într-o groapă de gunoi și un cimitir pentru animale”.

Plajele din Odesa au fost considerate improprii pentru înot din cauza unei deteriorări semnificative a stării apei, iar acum orașul nu va lua în considerare deschiderea plajelor, potrivit Consiliul Municipiului Odesa. Este vorba despre starea apei în corpurile de apă deschise (mare, estuar). Această decizie a fost luată în cadrul unei ședințe extraordinare a Comisiei pentru Siguranța Tehnologică și a Mediului și Situații de Urgență din 17 iunie, susține Pravda.

Totodată, în luna mai, a fost emis un ordin de pregătire a accesului pe anumite plaje conform legii marțiale. Decizia finală privind deschiderea plajelor era promisă să fie luată la începutul lunii mai. Acum, din cauza rușilor care subminează CHE Kakhovskaya, apa din Odesa a devenit puternic poluată, iar deocamdată decizia de deschidere a plajelor este irelevantă.

Sursă: Pravda

Recomandări

PRESIUNEA CREȘTE ASUPRA LUI BIDEN
ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT

Polițiștii de frontieră înregistrează consecințele ecocidului rusesc, potrivit acestora, marea „se transformă într-o groapă de gunoi și un cimitir pentru animale”.

Citește și: