• Au fost avariate și un centru de afaceri, o instituție de învățământ, un complex rezidențial, cafenele și magazine din centrul orașului.
  • Lucrările sunt în desfășurare pentru curățarea resturilor și continuă o căutare a persoanelor prinse sub dărâmături.
  • Comandamentul de Sud al Ucrainei a avertizat că oamenii ar putea fi încă prinși sub dărâmături de la locurile atacurilor.

Trei persoane au fost ucise și cel puțin 13 au fost rănite într-un atac cu rachete rusești asupra orașului Odesa, din sudul Ucrainei, marți dimineață, au declarat forțele ucrainene, scrie BBC.

Apărarea antiaeriană a doborât două rachete Kalibr, dar autoritățile spun că atacul a vizat infrastructura civilă, inclusiv un centru de afaceri, o instituție de învățământ, un complex rezidențial, restaurante și magazine. Un depozit al unui lanț de retail a fost, de asemenea, lovit în atac, provocând izbucnirea unui incendiu.

Lucrările sunt în desfășurare pentru curățarea resturilor și continuă o căutare a persoanelor prinse sub dărâmături. Un post de televiziune din Kiev citează Comandamentul Operațional Sud spunând că Odesa a fost vizată cu patru rachete Kalibr lansate de pe o navă în Marea Neagră.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Potrivit One Plus One TV, două rachete au fost doborâte de apărarea antiaeriană, încă una a lovit un depozit al unui comerciant unde a izbucnit un incendiu. Trei angajați au fost uciși și șapte răniți, se arată în comunicat. Potrivit prezentatorului, au fost avariate și un centru de afaceri, o instituție de învățământ, un complex rezidențial, cafenele și magazine din centrul orașului și cel puțin șase locuitori au fost răniți acolo.

Citește și