• Vladimir Putin a declarat că Rusia era la curent cu planurile ucrainene de a folosi o ,,bombă murdară” , reluând o acuzație nefondată făcută în mod repetat de Moscova în ultimele zile.
  • Vorbind la o întâlnire cu șefii serviciilor de informații din mai multe țări foste sovietice, Putin a declarat că riscul de conflict în lume și în regiune este ridicat.
  • SUA, Europa şi NATO au calificat acuzaţia împotriva Ucrainei drept o invenţie a Rusiei, în timp ce guvernul ucrainean a avertizat că Rusia denunţă adesea astfel de probleme atunci când intenţionează să folosească ea însăşi arme interzise.

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri că Rusia are cunoştinţă despre planurile Ucrainei de a utiliza o ,,bombă murdară” , reluând o acuzaţie nefondată făcută în mod repetat de Moscova în ultimele zile, potrivit CNBC News.

Exprimându-se la o reuniune cu şefii serviciilor de informaţii din mai multe foste republici sovietice, Putin a declarat că riscul de conflict în lume şi în regiune este ridicat şi că securitatea ar trebui sporită la obiectivele infrastructurii-cheie.

SUA, Europa şi NATO au calificat acuzaţia împotriva Ucrainei drept o invenţie a Rusiei, în timp ce guvernul ucrainean a avertizat că Rusia denunţă adesea astfel de probleme atunci când intenţionează să folosească ea însăşi arme interzise, cel mai adesea sub ,,steag fals” şi apoi să dea vina pe Kiev, notează agenţiile de presă internaţionale.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN