• Vladimir Putin a ordonat sâmbătă întărirea măsurilor de securitate pentru podul care leagă Rusia de Crimeea.
  • Într-un decret emis la câteva ore după ce podul Kerci a fost avariat de o explozie puternică, Putin precizează că serviciul federal de securitate FSB va fi responsabil pentru întărirea măsurilor de protecție.
  • Podul Crimeii, numit și Podul Strâmtorii Kerci sau Podul Kerci, este o pereche de poduri paralele, unul rutier și unul feroviar, care traversează Strâmtoarea Kerci între Peninsula Taman din Krasnodar Krai, în Rusia continentală, și Peninsula Kerci din Crimeea.

Vladimir Putin a ordonat sâmbătă întărirea măsurilor de securitate pentru podul care leagă Rusia de Crimeea, precum și pentru infrastructura care aprovizionează cu electricitate și gaz peninsula ucraineană anexată, potrivit agenției rusești Interfax, scrie US News.

Într-un decret emis la câteva ore după ce podul Kerci a fost avariat de o explozie puternică, Putin precizează că serviciul federal de securitate FSB va fi responsabil pentru întărirea măsurilor de protecție.

Podul Crimeii, numit și Podul Strâmtorii Kerci sau Podul Kerci, este o pereche de poduri paralele, unul rutier și unul feroviar, care traversează Strâmtoarea Kerci între Peninsula Taman din Krasnodar Krai, în Rusia continentală, și Peninsula Kerci din Crimeea.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN