• Vladimir Putin a ordonat sâmbătă întărirea măsurilor de securitate pentru podul care leagă Rusia de Crimeea.
  • Într-un decret emis la câteva ore după ce podul Kerci a fost avariat de o explozie puternică, Putin precizează că serviciul federal de securitate FSB va fi responsabil pentru întărirea măsurilor de protecție.
  • Podul Crimeii, numit și Podul Strâmtorii Kerci sau Podul Kerci, este o pereche de poduri paralele, unul rutier și unul feroviar, care traversează Strâmtoarea Kerci între Peninsula Taman din Krasnodar Krai, în Rusia continentală, și Peninsula Kerci din Crimeea.

Vladimir Putin a ordonat sâmbătă întărirea măsurilor de securitate pentru podul care leagă Rusia de Crimeea, precum și pentru infrastructura care aprovizionează cu electricitate și gaz peninsula ucraineană anexată, potrivit agenției rusești Interfax, scrie US News.

Într-un decret emis la câteva ore după ce podul Kerci a fost avariat de o explozie puternică, Putin precizează că serviciul federal de securitate FSB va fi responsabil pentru întărirea măsurilor de protecție.

Podul Crimeii, numit și Podul Strâmtorii Kerci sau Podul Kerci, este o pereche de poduri paralele, unul rutier și unul feroviar, care traversează Strâmtoarea Kerci între Peninsula Taman din Krasnodar Krai, în Rusia continentală, și Peninsula Kerci din Crimeea.

Recomandări

A MURIT ROBERTO CAVALLI
CE ÎȚI DĂ DE GOL INFIDELITATEA?
GUVERNUL ADOPTĂ STRATEGIA NAȚIONALĂ DE EDUCAȚIE FINANCIARĂ
10 IDEI PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT
RUSIA SE INFLITREAZĂ ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN
A ÎNCEPUT ANCHETA LA PANTELIMON