• Rusia a închis spațiul aerian pentru avioanele înregistrate în România, după ce România a făcut prima această mișcare, începând de sâmbătă.
  • Rusia a aplicat decizii similare în cazul Bulgariei, Poloniei şi Cehiei, după ce aceste state au interzis zborurile companiilor ruse ca reacţie la intervenţia militară în Ucraina.

Rusia a decis impunerea de restricţii în spaţiul aerian rus pentru avioanele înregistrate în România, ca reacţie la decizia similară a Autorităţii Aeronautice Civile române faţă de avioanele ruse.

Ca reacţie la decizia inamicală a autorităţilor aeronautice române, s-a decis introducerea de restricţii pentru companiile aeriene înregistrate în România privind efectuarea curselor în Rusia şi tranzitarea spaţiului aerian rus„, a comunicat, potrivit RIA Novosti, Agenţia Federală rusă pentru Transport Aerian (Rosaviatsiya).

Rusia a aplicat decizii similare în cazul Bulgariei, Poloniei şi Cehiei, după ce aceste state au interzis zborurile companiilor ruse ca reacţie la intervenţia militară în Ucraina.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

România a închis spaţiul aerian pentru avioanele din Rusia, începând de sâmbătă, de la ora 15.00, a anunţat Autoritatea Aeronautică Civilă.