• Rusia a lansat un total de 600 de rachete, de la începutul invaziei sale în Ucraina.
  • Atât ucrainenii, cât și rușii își păstrează o majoritate semnificativă a puterii de luptă aeriană.
  • Oficialul a mai spus că SUA nu au observat un asalt amfibiu în apropiere de Odesa și nu crede că un astfel de atac este iminent.

Rusia a lansat un total de 600 de rachete de când a început invazia sa în Ucraina, a declarat duminică un înalt oficial american din domeniul apărării, și a angajat aproximativ 95% din puterea de luptă acumulată în interiorul Ucrainei, scrie CNN.

Înaintare rusă s-a lovit de o rezistență puternică a Ucrainei.

Masivul convoi rusesc aflat la nord de Kiev, care se întinde pe aproximativ 40 de mile de drum, rămâne blocat, dar nu există nicio actualizare cu privire la cât de departe este de Kiev. La sfârșitul săptămânii trecute, acesta se afla la aproximativ 25 de kilometri de centrul orașului Kiev.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Atât ucrainenii, cât și rușii își păstrează o majoritate semnificativă a puterii de luptă aeriană.

Credem că populația ucraineană din cea mai mare parte a țării are încă mijloace de comunicare, acces la internet și la mass-media„, a adăugat oficialul.

Oficialul a mai spus că SUA nu au observat un asalt amfibiu în apropiere de Odesa și nu crede că un astfel de atac este iminent.

Oficialul nu a putut confirma rapoartele privind focuri de armă rusești asupra protestatarilor din Kiev sau încălcări ale acordului de încetare a focului pentru a permite crearea de coridoare umanitare.