• Ministerul rus al Apărării a făcut o declaraţie fermă în urma apariţiei unor înregistrări video care arată militari ucraineni ucigând în mod deliberat peste 10 militari ruşi capturaţi.
  • Noile dovezi video publicate cu privire la masacrul în masă al soldaților ucraineni asupra prizonierilor de război ruși neînarmați confirmă esența sălbatică a actualului regim de la Kiev” , a transmis ministerul rus.
  • Înregistrarea video, pe care The Guardian a văzut-o, nu a fost verificată. Autoritățile militare și civile ucrainene nu au răspuns încă la acuzație.

Ministerul rus al Apărării a făcut o declaraţie fermă în urma apariţiei unor înregistrări video care arată militari ucraineni ucigând în mod deliberat peste 10 militari ruşi capturaţi, potrivit The Guardian.

Noile dovezi video publicate cu privire la masacrul în masă al soldaților ucraineni asupra prizonierilor de război ruși neînarmați confirmă esența sălbatică a actualului regim de la Kiev condus de Zelenski și de cei care îl protejează și îl susțin” , a transmis ministerul rus, într-un comunicat.

Înregistrarea video, pe care The Guardian a văzut-o, nu a fost verificată. Autoritățile militare și civile ucrainene nu au răspuns încă la acuzație.

Ministerul rus al Apărării a menționat ferm că președintele ucrainean Volodimir Zelenski va fi judecat în cele din urmă pentru crime de război. Într-o declarație referitoare la înregistrarea apărută, care pare să arate soldați ruși împușcați de forțele ucrainene.