• Prima reacţie a Rusiei, după ce ţara a intrat în incapacitate tehnică de plată.
  • Acuzaţiile privind incapacitatea de plată a Federaţiei Ruse sunt „neîntemeiate, plata în valută străină s-a făcut în mai”, spune purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.
  • Într-un dialog telefonic cu reporterii, Peskov a spus că Rusia a făcut plăţi pentru obligaţiunile scadente în mai şi că faptul că acestea au fost blocate de Euroclear din cauza sancţiunilor occidentale împotriva ţării „nu este problema noastră”.

Prima reacţie a Rusiei, după ce ţara a intrat în incapacitate tehnică de plată. „Este fals să vorbim despre incapacitate de plată”, a spus Dmitri Peskov.

Acuzaţiile privind incapacitatea de plată a Federaţiei Ruse sunt „neîntemeiate, plata în valută străină s-a făcut în mai”, spune purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Într-un dialog telefonic cu reporterii, Peskov a spus că Rusia a făcut plăţi pentru obligaţiunile scadente în mai şi că faptul că acestea au fost blocate de Euroclear din cauza sancţiunilor occidentale împotriva ţării „nu este problema noastră”.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Despre situaţia de pe front, Peskov, preluat de agenţia Ria Novosti, a comentat: „Am afirmat în mod repetat că viitorul republicilor Lugansk şi Doneţk şi al altor teritorii ale Ucrainei ar trebui să fie decis de locuitori. Decizia lor este suverană”.