• Șase mașini, printre care și limuzina Aurus a președintelui rus Vladimir Putin, goneau azi-noapte cu viteză către Kremlin.
  • Videoclipul viral de pe rețelele de socializare l-a determinat pe purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, să facă o declarație.
  • Guvernul rus a negat rapid toate speculațiile potrivit cărora Putin ar fi sosit la Kremlin pentru a da o declarație de urgență.

Șase mașini, printre care și limuzina Aurus a președintelui rus Vladimir Putin, goneau azi-noapte cu viteză către Kremlin, stârnind speculații cu privire la starea de sănătate a lui Putin.

Videoclipul, cu o durată de 38 de secunde, arată cum o coloană de mașini cu sirenele și luminile aprinse se îndreaptă cu viteză spre sediul guvernului rus din centrul Moscovei.

Guvernul rus a negat rapid toate speculațiile potrivit cărora Putin ar fi sosit la Kremlin pentru a da o declarație de urgență, scriu mai multe publicații străine.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Videoclipul viral de pe rețelele de socializare l-a determinat pe purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, să facă o declarație. Acesta a spus că nu a existat nimic extraordinar în legătură cu graba nocturnă la Kremlin. Totul este normal” , a declarat Peskov, citat de agenția de știri TASS.

Președintele rus a discutat, de asemenea, cu președintele belarus Alexander Lukașenko și au existat speculații că vizita bruscă s-ar fi datorat acestui lucru, însă Kremlinul a negat și el aceste speculații.

Oficialii de la Kiev au declarat că Rusia a lansat pentru prima dată lovituri aeriene din Belarus, anunț care a urmat după fuga lui Putin din coloana de mașini. Putin a mai anunțat sâmbătă că Moscova va furniza Minskului un sistem de rachete capabil să transporte arme nucleare.

Lukașenko l-a îndemnat pe Putin să ajute Belarusul, deoarece este îngrijorat de poziția conflictuală” adoptată de vecinii Lituania și Polonia – membri ai NATO și ai Uniunii Europene.

Vom transfera sisteme de rachete tactice Iskander-M către Belarus, care pot folosi atât rachete balistice, cât și de croazieră, atât în versiune convențională, cât și nucleară” , a declarat Putin.