• Directorul Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), s-a declarat pregătit, luni, să discute cu oficiali din Ucraina şi Rusia pentru crearea unei zone de protecţie în jurul Centralei nucleare ucrainene Zaporojie.
  • O echipă de experţi din cadrul Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), condusă de directorul Rafael Grossi, a inspectat la începutul lunii septembrie Centrala nucleară Zaporojie.
  • Rusia şi Ucraina se acuză reciproc de o serie de atacuri comise în zona complexului nuclear.

Rafael Grossi, directorul Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), s-a declarat pregătit, luni, să discute cu oficiali din Ucraina şi Rusia pentru crearea unei zone de protecţie în jurul Centralei nucleare ucrainene Zaporojie, aflată sub controlul trupelor ruse.

,,Există un plan propus. Săptămâna trecută, am avut oportunitatea de a iniţia consultări cu Ucraina şi cu Federaţia Rusă şi sunt pregătit să am în continuare aceste consultări în ambele ţări săptămâna aceasta” , a declarat Rafael Grossi, citat de agenţia Reuters.

O echipă de experţi din cadrul Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), condusă de directorul Rafael Grossi, a inspectat la începutul lunii septembrie Centrala nucleară Zaporojie, aflată sub controlul trupelor ruse. Rusia şi Ucraina se acuză reciproc de o serie de atacuri comise în zona complexului nuclear.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA