• Forțele ruse încearcă să avanseze în această regiune strategică dar ucrainenii nu renunță. Însă, cu victoria vine și sacrificiul.
  • Chiar dacă Ucraina a respins atacurile din mai multe orașe din Donețk urmele armatei lui Putin rămân.
  • Dintr-o școală de muzică pentru copii au rămas doar ruinele. Înainte de război, în această şcoală învățau circa 200 de copii, potrivit Ukrinform.

Ucraina poartă în fiecare zi bătălii decisive în estul țării. Forțele ruse încearcă să avanseze în această regiune strategică, dar ucrainenii nu renunță. Însă, cu victoria vine și sacrificiul.

Chiar dacă Ucraina a respins atacurile din mai multe orașe din Donețk urmele armatei lui Putin rămân.

Dintr-o școală de muzică pentru copii au rămas doar ruinele. Înainte de război, în această şcoală învățau circa 200 de copii, potrivit Ukrinform.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

În şcoală nu se afla niciun militar şi nici echipamente militare nu se aflau aici. Ruşii pur şi simplu distrug deliberat infrastructura civilă” în Ucraina, a subliniat Kirilenko.

Potrivit, unor oficiali ucraineni a indicat de când a început invazia, armata rusă a avariat sau distrus 416 instituţii de învăţământ în regiunea Doneţk (estul țării), inclusiv 181 de grădiniţe, 191 de şcoli, 23 de unități profesionale şi 21 de universităţi.