VIDEO. Scenă macabră surprinsă într-un videoclip: un mercenar rus a urcat pe scenă cu craniul unui soldat ucrainean în mână

mercenar
  • Mercenarul a urcat pe scenăexpunând craniul a ceea ce el pretinde a fi un ucrainean ucis la Mariupol.
  • „Suntem în viaţă, iar acest om este deja mort”, spune Mangushev, arătând craniul.
  • „Nu suntem în război cu oameni în carne şi oase, suntem în război cu o idee”, susține Mangushev.

Jurnalistul ucrainean Den Kazansky a distribuit videoclipul unei reprezentaţii macrafice puse în scenă de un mercenar rus, Igor Mangushev (Bereg), care – expunând craniul a ceea ce el pretinde a fi un ucrainean ucis la Mariupol – cere publicului un război total împotriva Ucrainei.

„Suntem în viaţă, iar acest om este deja mort. Să-l lăsăm să ardă în Iad. Nu a fost norocos. Vom face o ceaşcă cu craniul lui”, spune Mangushev, arătând craniul.

„Nu suntem în război cu oameni în carne şi oase, suntem în război cu o idee. Suntem în război cu ideea Ucrainei ca stat anti-rus. Nu poate exista pace. Trebuie să deucrainizăm Ucraina. Trebuie să luăm înapoi pământurile ruseşti. Aceasta este tragedia pentru soldaţii ucraineni. Nu ne interesează câţi trebuie să omorâm. Dacă am fi în război cu oamenii, am putea face pace cu ei. Dar suntem în război cu o idee, aşa că toţi susţinătorii acestei idei trebuie ucişi. Ca acest băiat”.