• În Ucraina, tancurile rusești rămase în paragină pe marginea drumului, fie că au fost distruse sau abandonate, sunt „capturate” de săte și trase cu tractorul la „bază”.
  • Un astfel de videoclip a devenit viral pe Twitter, cu mesajul „VIDEO. Forțele „fermierilor” Ucraineni au mai capturat un tanc rusesc T-72, cel mai probabil în Estul Ucrainei.
  • Tancurile T-72 sunt aceleași tancuri pe care Ucraina le-a primit în aceste zile din Polonia, fiind totodată cel mai folosit tanc al rușilor.

Un tractor ucrainean a mai făcut o „victimă” în rândul tancurilor rusești. În Ucraina, tancurile rusești rămase în paragină pe marginea drumului, fie că au fost distruse sau abandonate, sunt „capturate” de săte și trase cu tractorul la „bază”.

Tractoarele au devenit motiv de batjocură pentru „măreața” armată rusă, fiind dese cazurile în care simpli săteni fură tancuri și se amuză pe internet, fie trase de un tractor, fie conduse pe câmp.

De altfel, finlandezii au reacționat într-un mod similar când au auzit că Rusia își mută armata la granița cu țara lor: au format o coloană de tractoare pe care le-au mutat la rândul lor, lângă graniță, pentru a intimida dușmanul.

Clipurile pe internet cu tancuri rusești tractate de un tractor condus de săteni ucraineni sunt tot mai dese, ridicând moralul ucrainenilor.

Foto: Twitwer