• Vladimir Putin a răbufnit la adresa liderilor occidentali care joi i-au ridiculizat bravura, spunând că colegii săi ar arăta dezgustător fără cămașă.
  • Trudeau le-a sugerat să își păstreze jachetele pe ei suficient timp pentru a face fotografii.
  • În fotografiile publice ale lui Putin, liderul rus a încercat să se prezinte ca un atlet priceput.

Președintele rus Vladimir Putin a ripostat joi la liderii occidentali care i-au ironizat bravura, spunând că omologii săi ar arăta dezgustător fără cămașă. Putin a făcut acest comentariu la câteva zile după ce liderii occidentali reuniți la summitul G7 au ironizat duminică tendința lui Putin de a-și transmite pieptul gol în fața lumii.

Nu știu cum au vrut să se dezbrace, deasupra sau sub talie, le-a declarat Putin reporterilor. Dar cred că ar fi o priveliște dezgustătoare în orice caz. Este necesar să nu mai abuzezi de alcool și de alte obiceiuri proaste, să faci exerciții fizice și să participi la sport, a adăugat el.

Premierul britanic Boris Johnson a dat startul, în timp ce s-a adunat în jurul unei mese cu președintele Joe Biden, premierul canadian Justin Trudeau, președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și alții.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Să ne punem gecile pe noi? Fără jachete? Ne dăm jos hainele?, a glumit Johnson, referindu-se la temperatura ridicată care se pare că era în încăpere. Trudeau a sugerat să își păstreze jachetele pe ei suficient de mult timp pentru a face fotografii.

Trebuie să arătăm că suntem mai duri decât Putin, a glumit Johnson. Vom avea parte de demonstrația de călărie cu pieptul gol, a adăugat Trudeau.

Johnson a mai spus: Trebuie să le arătăm pectoralii noștri, în timp ce Von der Leyen a intervenit: Călăria este cea mai bună. Biden nu a luat parte la glume. În fotografiile publice ale lui Putin, liderul rus a încercat să se prezinte ca un atlet priceput și un om al aer liberului.