• Vladimir Putin spune că Rusia va continua războiul cât va fi necesar.
  • Putin și Lukașenko susțin că Ucraina se pregătea să atace Rusia.
  • Din cauza eșecului din Ucraina, Putin a decimat conducerea FSB.
  • Slovacia e gata să ofere Ucrainei 12 avioane de luptă MiG.

Vladimir Putin a dezvăluit cum vor decurge următoarele săptămâni pentru Ucraina.

Negocierile au intrat în impas, așa că vom continua operațiunea specială”, a explicat președintele rus.

Putin s-a întâlnit la un cosmodrom din Orientul Îndepărtat cu singurul lui aliat extern – Aleksandr Lukașenko. Împreună, cei doi au ajuns la concluzia că masacrul din Bucea, unde au fost descoperite 403 cadavre până acum, este un fals al serviciilor britanice.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Atitudinea de învingător a lui Putin vine după ce 150 de membri ai serviciului federal de securitate au fost dați afară, iar șeful instituției a fost trimis în arest. Au fost declarați vinovați pentru eșecul campaniei din Ucraina. Washington Post scrie că vina este însă a lui Putin. Principalii comandanți militari nu au știut de planul invaziei, iar consilierii i-au spus lui Putin doar lucrurile pe care a vrut să le audă.

Nu vom fi izolați. Nimeni nu poate fi izolat în lumea modernă. În plus, este imposibil de făcut asta cu o țară atât de mare ca Rusia. Prin urmare, vom lucra cu partenerii care vor să coopereze”, a declarat Vladimir Putin.

Între timp, Volodimir Zelenski a aflat și el care îi sunt aliații cei mai apropiați. După ce i-a dat un sistem de apărare antiaeriană, Slovacia e gata să doneze și toate avioanele MiG pe care le are.

Iar în Cehia, sute de ucraineni, bărbați și femei, învață gratis să tragă cu armele de foc. Unii dintre ei iau în calcul să revină și să lupte împotriva Rusiei. Din 24 februarie, 870 de mii de oameni s-au întors pentru a ajuta cu invazia.