• Președintele ucrainean a vizitat un spital în Odesa sâmbătă.
  • Zelenski a ținut un scurt discurs în fața personalului spitalului.
  • Suntem cu toții mândri să avem medici ca voi în țara noastră, a spus Zelenski.

Volodimir Zelenski a vizitat sâmbătă un spital în timpul călătoriei sale spre Odesa. Președintele ucrainean a stat de vorbă cu pacienții și a ținut un scurt discurs în fața medicilor și asistentelor.

Zelenski: Cum te simți?

Pacientul: Cum mă simt? Mult mai bine, mulțumesc lui Dumnezeu.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Zelenski: De cât timp stai aici?

Pacientul: De două săptămâni.

Zelenski: Cum sunt doctorii?

Pacientul: Foarte grijulii, este a doua lună în care mă tratez aici.

Zelenski a mulțumit personalului spitalului pentru munca depusă și a înmânat premii înainte de a face câteva fotografii afară. Nu veți fi uitați, le-a promis liderul.

„Vreau să știți că nimeni nu uită de voi. Suntem cu toții mândri că avem medici ca dumneavoastră în țara noastră. Și știm că ați vegheat asupra noastră nu doar în timpul acestui război. Înainte, am avut o luptă cu COVID. Și, din păcate, oamenii trec printr-o mulțime de astfel de bătălii în viața lor”.

Tot în aceeași zi, Zelenski a vizitat și o clădire avariată de un atac cu rachete rusești. Liderului i-a fost prezentată, de primarul din Odesa, o clădire rezidențială care a fost lovită pe 23 aprilie. Lovitura a adus opt victime,inclusiv un bebeluș de trei luni. Zelenski a numit episodul – o crimă teribilă pentru care nu există scuze.