• Președinta Camerei Reprezentanților din SUA, Nancy Pelosi, s-a întâlnit cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, la Kiev.
  • Din delegația care a mers la Kiev alături de Nancy Pelosi au mai făcut parte Jim McGovern, Gregory Meeks, Adam Schiff, Barbara Lee, Bill Keating și Jason Crow, va continua călătoria în sud-estul Poloniei și Varșovia.
  • „America este ferm alături de Ucraina”, a fost mesajul transmis de aceasta.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-a întâlnit cu președintele Camerei Reprezentanților SUA, Nancy Pelosi, la Kiev.

Statele Unite ale Americii sunt lider în sprijinul puternic al Ucrainei în lupta împotriva agresiunii ruse.

Volodimir Zelenski a acordat Ordinul Prințesei Olga Președintelui Camerei Reprezentanților SUA, Nancy Pelosi, „pentru contribuția personală semnificativă la consolidarea cooperării interstatale ucraineno-americane”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

„Delegația noastră s-a deplasat la Kiev pentru a trimite un mesaj răsunător către întreaga lume: America este ferm alături de Ucraina. Întâlnirea noastră cu președintele Zelenskyy a început cu mesajul său de mulțumire către Statele Unite pentru asistența substanțială pe care am oferit-o. El a transmis că este nevoie în mod clar pentru continuarea securității, asistenței economice și umanitare din partea Statelor Unite pentru a ajuta poporul ucrainean devastat de de invazia diabolică a lui Putin. Delegația noastră a transmis că va fi acordat sprijin american suplimentar”, a declarat Pelosi.