• Ne pregătim pentru acest lucru, a spus Zelenski.
  • Lucrăm în fiecare zi cu partenerii noștri pentru a ne consolida apărarea aeriană, celelalte capacități de apărare, a declarat președintele ucrainean.
  • El sugerează că Rusia ar putea avea nevoie în curând de un nou val de trimitere a oamenilor la război.

Președintele Volodimir Zelenski consideră că ocupanții mobilizați sunt atât de slab pregătiți și echipați încât Rusia ar putea avea nevoie în curând de un nou val de mobilizare, a declarat președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, în discursul său video.

Astăzi, ei raportează inamicului despre presupusa finalizare a mobilizării lor… Despre presupusa inutilitate a unor noi valuri de trimitere a cetățenilor ruși pe front. Noi ne simțim cu totul altfel pe front. Deși Rusia încearcă să sporească presiunea asupra pozițiilor noastre prin utilizarea oamenilor mobilizați, aceștia sunt atât de slab pregătiți și echipați, atât de grosolan folosiți de comandamentul pe care îl sugerează: Rusia ar putea avea nevoie în curând de un nou val de trimitere a oamenilor la război, a declarat Zelenski.

Ne pregătim pentru acest lucru – ne pregătim pentru faptul că actuala conducere rusă va căuta orice nouă oportunitate de a continua războiul. În special, datorită complicilor săi – în Iran. De aceea, lucrăm în fiecare zi cu partenerii noștri pentru a ne consolida apărarea aeriană, celelalte capacități de apărare. În fiecare zi consolidăm protecția infrastructurii noastre critice, în primul rând a energiei, a mai spus Zelenski.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN